Liviu Alexa a votat pentru excluderea lui Cozmin Guşă din PSD: “Pe mine nu m-au trimis serviciile, pe el, da” – Cronica de miercuri

1. Untold, Electric Castle şi Jazz in the Park, festivaluri de muzică desfăşurate în Cluj, au fost nominalizate la European Festival Awards 2019. Termenul limită de vot este 30 noiembrie 2019. Puteți vota AICI. UNTOLD a primit premiul “Best Major European Festival” la European Festival Awards 2015, fiind pentru prima dată când un festival aflat la prima ediţie câştigă marele premiu. Nici celelalte două festivaluri clujene nu se află la primele nominalizări, însă până în prezent nu au reuşit să câştige la categoriile menţionate. (Ziua de Cluj)

2. Primăria Cluj-Napoca a publicat varianta finală de traseu a Centurii Metropolitane, denumită oficial „DRUM TRANSREGIO FELEAC TR35”. Traseul poate fi consultat pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, accesând acest link. (Ziua de Cluj)

3. Restricții de circulație pe strada Bună Ziua, timp de o săptămână, începând de joi 14 noiembrie 2019: se va permite doar circulația pe sensul de mers dinspre Calea Turzii spre str. Fagului, cu excepția transportului în comun, care va circula în ambele sensuri. (Ziua de Cluj)

4. Din cele peste o jumătate de milion de carduri de credit emise de Banca Transilvania, aproximativ 100.000 se regăsesc în aplicațiile BT Pay sau Apple Pay, pentru cumpărături cu telefonul, anunță reprezentanții BT. (Ştiri de Cluj)

5. Preşedintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, a votat pentru excluderea din partid a clujeanului Cozmin Guşă. “Pe mine nu m-au trimis serviciile în PSD, pe el, da”, a spus Alexa despre patronul Realitatea TV. (Ziar de Cluj)

6. Exclusă din partid după ce a votat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu va activa în grupul deputaților neafiliați. Burciu a votat, săptrămâna trecută, în favoarea guvernului PNL. “Personal, nu am niciun regret, iar evoluția acestui partid în perioada următoare sunt sigură că îmi va confirma gestul. Voi avea în continuare respectul cuvenit pentru foștii colegi din PSD, cu speranța că vor reuși cu adevărat reformarea acestui partid cu tradiție din România”, a spus Burciu.

7. Progresul lucrărilor pe segmentele de autostrăzi din Transilvania diferă de la un șantier la altul. În luna octombrie, cel mai mare avans l-au înregistrat orădenii de la Trameco, care au ajuns luna trecută la un grad de execuţie de 56,82% pe lotul Biharia – Borş din Autostrada Transilvania, cu un progres de 16,64 puncte procentuale faţă de septembrie. Antreprenorul se situează, astfel, şi în octombrie pe primul loc în topul constructorilor de autostrăzi din România. (Ziua de Cluj)

8. Ministerul Sănătății a transmis Autorității de Management pentru Programul Operațional Regional cererea de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj. (Actual de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole