Klaus Iohannis a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale atât în județului Cluj, cât și în municipiul Cluj-Napoca – Cronica de luni

1. Președintele Klaus Iohannis a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale la mare distanță de contracandidați, atât la nivelul județului Cluj, cât și în municipiul Cluj-Napoca. (ZIUA DE CLUJ).

Judeţul Cluj:

  • Klaus Iohannis: 42,05%
  • Dan Barna: 20,01%
  • Viorica Dăncilă: 10,40%
  • Mircea Diaconu: 5,90%

Municipiul Cluj-Napoca:

  • Klaus Iohannis: 39,9%
  • Dan Barna: 25,98%
  • Viorica Dăncilă: 7,47 %
  • Mircea Diaconu: 5,93%

2. Deputatul social-democrat Horia Nasra l-a atacat pe preşedintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, după scorul obţinut de Viorica Dăncilă. „La Cluj, din păcate, situația PSD este catastrofală: 10,43%… Este cel mai slab scor din istoria alegerilor obținut de noi în județul Cluj și municipiul Cluj-Napoca, inclusiv un scor mai mic decât cel obținut la europarlamentare. Cei trei intruși cocoțați în filială au reușit să distrugă definitiv organizația municipală… Să dizolvi conduceri de organizații municipale în plină campanie electorală, doar pentru unicul motiv că ești tratat ca un intrus, este un gest de sinucidere politică, să te cerți cu numeroși aleși locali și să excluzi primari este absolut stupid. Să jignești presa și să nu-ți ceri scuze, să-ți jignești cei trei deputați social-democrați de Cluj, sunt alte comportamente de neînțeles… De astăzi, voi relua la nivel de coordonare activitatea de campanie, alături de colegul meu Cornel Itu, acești trei intruși fiind lipsiți de legitimitate și inteligență”, a declarat Horia Nasra. (Monitorulcj)

3. Clujul imobiliar nu are frână, a înregistrat cea mai mare scumpire la nivel național. Dintre marile oraşe monitorizate de portalul Imobiliare.ro, cele mai semnificative majorări ale preţurilor la apartamente, în luna octombrie, au avut loc în Cluj-Napoca şi în Iaşi. (ZIUA DE CLUJ)

4. Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat că se masturba în public. Acesta a fost observat de trecători în timp ce se afla singur într-un autoturism parcat pe strada Păstorului din Cluj-Napoca, desfășurând activități sexuale explicite. De asemenea, există indicii că bărbatul ar fi acostat femei pe stradă în vederea participării la acte sexuale. (Ştiri de Cluj)

5. Cristian Sabou, tânărul din Dej extrădat în vară în Anglia, a pledat vinovat , iar magistrații au decis condamnarea acestuia la închisoare pe viață, cu minim 25 de ani de închisoare cu executare. Sabou a fost acuzat de omor calificat. (Ziar de Cluj)

6. Cei doi hoți care au jefuit casieria USAMV din Cluj-Napoca la începutul lunii octombrie au sărit gardul ce împrejmuia universitatea, au forțat geamul și ușa de acces în casierie și au distrus sistemul de alarmă instalat, având asupra lor și un flex pentru a tăia seiful. (Monitorulcj)

POZA ZILEI: Boc la costum, călare pe aparatele de fitness

Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de reamenajare și modernizare a spațiilor pentru fitness în aer liber. Amplasarea noilor aparate are loc în următoarele locuri publice din Cluj-Napoca: Parcul Central ”Simion Bărnuțiu”, Parcul Primăverii, Lăcrimioarelor, Aurel Vlaicu, Cetățuie, Parcul Rozelor și cel din zona străzilor Dostoievski – Brâncuși – Titulescu. (Ziar de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole