Horia Ciorcilă a povestit cum s-a născut Banca Transilvania acum 25 de ani: “Stăteam în două camere înghesuite, pe malul Someșului” – Cronica de vineri

1. Horia Ciorcilă, unul dintre fondatorii şi apoi preşedintele Băncii Transilvania (BT), a povestit cum a început să construiască, în urmă cu 25 de ani, în două camere înghesuite de pe malul Someşului din Cluj, alături de alţi oameni de afaceri, cea mai mare bancă din România. (Ziua de Cluj)

2. Compania de Transport Public din Cluj a informat că duminică, 10 noiembrie, în ziua alegerilor prezidențiale, programul mijloacelor de transport în comun din oraș se va desfășura între orele 5:30 – 23:00.

3. Un clujean de 75 de ani a ajuns la închisoare. Bărbatul a fost încarcerat după e a primit o condamnare de 8 luni de închisoare cu executare pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. (Ziua de Cluj)

4. Peste o sută de taximetriști au protestat, vineri, în curtea Primăriei Cluj-Napoca, nemulțumiți de faptul că instituția nu mărește tarifele rămase neschimbate de șase ani, pe care aceștia le consideră ”mizere”. (Ziua de Cluj)

5. Un bărbat a fost filmat pe strada Iugoslaviei din Cluj în timp ce se masturba sub privirile trecătorilor. (Știri de Cluj)

6. Primăria Cluj nu a mai continuat proiectul pilot pentru elevii claselor 0-4 din trei licee clujene, care au au avut ocazia să înlocuiască orele de sport cu ore de înot la Bazinul Grigorescu. În cadrul proiectului, elevii au beneficiat de 10 şedinţe gratuite de iniţiere în înot, cu instructor autorizat. De asemenea, transportul elevilor s-a realizat cu microbuz de la şcoală la bazin şi de la bazin la şcoală. (Ziar de Cluj)

7. Livrarea tramvaielor Astra Vagoane Călători întârzie şi la Cluj – Napoca, după ce la Oradea s-a amânat pentru anul viitor. Primele două tramvaie româneşti noi ar putea sosi în orașul de pe Someș în ianuarie 2020, şi nu anul acesta, aşa cum se preconiza iniţial. (Cât costă Clujul)

8. Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Românesc (PNR) la alegerile prezidențiale, dat dispărut la Cluj-Napoca, a fost găsit, joi noaptea, la Mănăstirea Putna. (Monitorulcj)

9. Skate park-ul de 1050 mp din Parcul Rozelor din Cluj-Napoca va fi extins cu 2050 mp, după ce acest sport a fost acceptat la Olimpiadă. Primăria mai are două proiecte în Parcul Rozelor: amenajarea malului spre Someș, construirea unui nou pod care să ofere un acces facil în parc din cartierul Grigorescu dar și un al doilea pod, spre Canalul Morii. (Actual de Cluj)

10. Primarul Emil Boc a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de susținere pentru președintele Klaus Iohannis:

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole