CFR Cluj dă lovitura! Ce sumă va încasa de la UEFA – Cronica de Sport

Cronica de Sport de miercuri vă este oferită de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1. Universitatea Cluj și UTA Arad se întâlnesc în această după-amiază, de la ora 17:45, pe Cluj Arena, într-o partidă restantă din etapa a VI-a a Ligii a II-a. Înaintea acestui meci, clujenii ocupă locul 13 în clasament, cu 16 puncte obținute în 13 meciuri, în timp ce oaspeții sunt pe doi, cu 26 de puncte în 11 partide. Meciul va fi în direct pe DigiSport2, LookPlus și Telekom Sport. (Cronica de Cluj)

2. Conturile celor de la CFR Cluj urmează să fie alimentate cu o sumă extrem de importantă venită de la UEFA, ca urmare a rezultatelor excelente obținute în această toamnă. Astfel, clujenii vor încasa chiar înaintea partidei de mâine, cu Rennes, bonusul pentru calificarea în grupele competiției, în valoare de 2,9 milioane, dar și de alți 1,14 milioane, care reprezintă bonusul pentru victoriile cu Lazio și cu echipa franceză, în tur. (Ziua de Cluj)

3. Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania vor înfrunta azi, de la ora 14:30, cel mai greu adversar al grupei din FIBA Europe Cup, formația rusă Enisey Krasnoyarsk. Partida din Siberia va începe de la ora 14:30 și va putea fi urmărită pe canalul de Youtube al competiției, cu un click AICI. (Sportul Clujean)

4. La doar 21 de ani, Andrei Mureșan, unul dintre baschetbaliștii de perspectivă de la U-Banca Transilvania și ai baschetului românesc, a decis să pună punct carierei profesioniste. Mureșan se află în lotul echipei încă de la vârsta de 18 ani, iar la nivel de juniori are patru titluri în palmares. Jucătorul și-a anunțat decizia printr-un mesaj, pe site-ul clubului. (Ziua de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole