Afaceristul clujean Ioan Bene, căutat de poliție, a fost inclus pe lista infractorilor urmăriți național – Cronica de miercuri

1.1. Poliția Română l-a inclus pe omul de afaceri clujean Ioan Bene în lista infractorilor urmăriți național. Acesta a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare într-un dosar de evaziune fiscală. Bene a mai fost condamnat şi în 2018 de Curtea de Apel Cluj la 3 ani şi 8 luni de închisoare pentru dare de mită în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu. Afaceristul a fugit din ţară pentru a scăpa de pedeapsă, reuşind ulterior să îşi execute pedeapsa în Italia, conform legilor din această ţară, în libertate supravegheată. (Ziua de Cluj)

2. La Cluj-Napoca se va construi un pod nou peste râul Someșul Mic. Acesta va face legătura între străzile Oașului și Răsăritului. Primăria a lansat o licitație de 22 de milioane de lei pentru construirea obiectivului. (Ziua de Cluj)

3. Vaccinul antigripal lipsește atât de la medicii de familie, cât și din farmaciile clujene. Anul acesta numărul celor care doresc să se vaccineze este mult mai mare decât în 2018. Vaccinul va fi disponibil doar în a doua parte a lunii noiembrie. (Ziar de Cluj)

4. Reînvie industria electronică la Cluj. O linie de fabricație a subansamblelor electronice va apărea la Cluj, printr-un proiect de la zero. Investiția inițială a companiei Altrix Electronics e estimată la 4 milioane de dolari, cu opțiunea de extindere a producției. Suprafața viitoarei fabricii e estimată la 2.000 mp, fiind create 20 de locuri de muncă, deoarece procesul de producție va fi complet automatizat și robotizat. (Ziua de Cluj)

5. Un bărbat terorizează femeile din mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca. Acesta se așează lângă ele și, ulterior, potrivit mărturiilor a două victime, se autosatisface și are grijă ca femeile să vadă ceea ce face. (Ziar de Cluj)

6. Urs lovit azi-noapte de o mașină pe Autostrada Transilvania. (Ştiri de Cluj)

7. Primăria Cluj vrea să lanseze o aplicație care să îi alerteze pe șoferii cărora le-a fost ridicată mașina pentru că au parcat neregulamentar. (Monitorul de Cluj)

POZA ZILEI: Măștile horror purtate de autorii jafului de la USAMV

Poliţiştii clujeni au retinut doi suspecţi în cazul spargerii de la USAMV. Aceștia ar fi sustras, din seiful casieriei universității, bani și bonuri valorice în valoare de peste 90.000 de lei. Oamenii legii spun că cei doi hoți au purtat, precum în filme, măști horror în timpul jafului. (Clujust)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole