Promisiunea lui Daniel Stanciu pentru suporterii Universității – Cronica de Sport

Cronica de Sport de marți vă este oferită de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

Schimbări importante la unul dintre cele mai titrate cluburi sportive din România. Echipa de fotbal feminin, “U” Olimpia Cluj l-a cooptat în staff-ul administrativ pe Cosmin Groza, cel care va ocupa funcția de director general, în timp ce rolul de antrenor principal a fost ocupat de Iulian Szekely, fost arbitru la nivelul Ligii I masculine. (CJ Sport)

Handbalista clujeană, Cristina Laslo, a lăsat pentru câteva ore antrenamentele pentru Campionatul Mondial din Japonia și a testat o mașină de raliu, din postura de copilot al lui Mihai Leu. “. Sper să trecem la fel de ușor ca el pe lângă adversare, dar la noi e puțin mai greu, nu e din consolă și manete”, a descris experiența actuala jucătoare de la Corona Brașov. Campionatul Mondial se va disputa în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie, Kumamoto. (Monitorul de Cluj)

Daniel Stanciu, proaspăt instalat în funcția de director general al Universității, a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, că până la finalul sezonului situația clubului va fi una vizibil mai bună decât cea pe care a găsit-o atunci când a sosit la Cluj. “Universitatea Cluj e un altfel de club, la care toată lumea își dorește promovarea, dar și mai mult ne dorim să facem performanță în Liga 1”, este una dintre declarațiile făcute de Stanciu în cadrul conferinței de azi. (Ziua de Cluj)

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a prefațat meciul de mâine al echipei sale, contra celor de la UTA Arad. Falub consideră formația arădeană drept cea mai puternică din acest sezon al ligii secunde, însă, cu toate acestea, anunță că-și propune să ia toate punctele mai ales că, cu excepția lui Berci, are tot lotul valid. “Mâine vom întâlni cea mai bună echipă din Liga a 2-a, o echipă cu continuitate la nivelul lotului și a rezultatelor. E o echipă foarte bine organizată, care primește greu gol și ne va fi dificil”, a spus Falub. Partida se va disputa pe Cluj Arena, de la ora 17:45, în direct la Look Plus, Digisport 2 și Telekom Sport. (Ziua de Cluj)

Billel Omrani, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai celor de la CFR Cluj în acest sezon, se află pe lista extinsă a echipei naționale a Algeriei. Atacantul care a jucat în carieră la Olympique de Marseille este născut în Franța, însă are dublă cetățenie, astfel că ar fi eligibil pentru actuala deținătoare a Cupei Africii pe Națiuni. (ProSport)

foto fcuniversitateacluj.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole