Liviu Alexa anunţă că deputatul PSD Cluj care a votat cu Guvernul Orban va fi dat afară din partid – Cronica de marţi

1. Preşedintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, a declarat că Biroul Permanent Judeţean Cluj a propus excluderea deputatului Cristina Burciu din partid, după ce aceasta a votat pentru învestirea Guvernului Orban. (Ziua de Cluj)

2. Tarifele pentru pentru parcările din Cluj-Napoca rămân în 2020 la nivelul celor practicate anul acesta. Proiectul de hotărâre a fost supus consultării publice pe site-ul Primăriei. O oră de parcare în zona centrală a orașului costă: 30 de minute – 3,5 lei, 1 oră – 7 lei, 2 ore  – 14 lei. Pentru un loc de parcare în zona centrală în parcările închise cu bariere şoferii plătesc 3,5 lei pentru 30 de minute, 5 lei pentru 1 oră şi 10 lei pentru 2 ore. În zona II a oraşului, preţurile sunt 2 lei – 1 oră, 5 lei – 2 ore, 10 lei – 4 ore. (Ziua de Cluj)

3. Poliţiştii i-au prins pe autorii jafului de la USAMV. Operațiunea a avut loc în Iași. Unul dintre suspecţi are antecedente penale și mandat european de arestare emis pe numele său. Jaful a avut loc în data de 3 octombrie. Autorul a sustras peste 90.000 de lei din casieria USAMV. (Ziar de Cluj)

4. Accident cu trei mașini la Sala Sporturilor din Cluj. După incident, şoferii s-au luat la ceartă. (Ştiri de Cluj)

5. Alex Fechete, activist pentru drepturile omului care a trăit printre romii de la Pata Rât și cunoaște comunitatea de lângă groapa de gunoi a orașului susţine că lângă Cluj-Napoca avem un mini-Cernobîl, care emite nu radiații, ci fum și levigat toxic. (Ziar de Cluj)

6. Cine sunt cei doi clujeni din Guvernul Orban. (Ziua de Cluj)

7. Avocaţii familiilor celor 4 studente la Cluj care au murit într-un accident de la Jibou, din mai 2018, caută martori la incident. (Monitorul de Cluj)

7. Târgul de Crăciun din Cluj se deschide în 22 noiembrie cu două concerte atractive: Horia Brenciu şi Subcarpaţi. (DeCluj.ro)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole