Unul dintre jucătorii exponențiali ai CFR-ului își anunță plecarea din Gruia – Cronica de Sport

Cronica de Sport de luni vă este prezentată de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1.Ajuns la 37 de ani, Juan Culio, supranumit de către fanii campioanei “eroul de la Roma”, și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj. Argentinianul nu a oferit o justificare pentru decizia sa, spunând doar că va da totul pentru echipă în lunile rămase aici, așa cum a făcut-o întotdeauna. (Ziua de Cluj)

2. După o primă repriză ternă și lipsită de ocazii mari, CFR Cluj și-a revenit în partea secundă a partidei cu Academica Clinceni, de sâmbătă, în care a reușit să înscrie de trei ori. Culio, din penalty, a deschis drumul spre victorie, iar Lacina Traore (68) a majorat avantajul clujenilor. Deac a stabilit scorul final (71), după o fază creată de același Traore. CFR se menține pe primul loc în Liga I, cu 30 de puncte, două mai multe decât FC Viitorul, a doua clasată. (Sportul Clujean)

3. Suporterii Universității Cluj au luat atitudine față de situația îngrijorătoare prin care trec cei peste 600 de juniori de la Academia U-Luceafărul. Asociațiile fanilor au trimis o scrisoare deschisă către Universitatea “Babeș-Bolyai” în care au cerut ca antrenamentele micilor fotbaliști, din Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu” să se desfășoare în cele mai bune condiții, după ce au apărut din ce în ce mai multe zvonuri care anunțau rezilierea înțelegerii dintre părți. (Ziua de Cluj)

4. Derby-ul Ardealului la baschet masculin, dintre U-BT și CSU Sibiu, a fost un galop de sănătate pentru clujeni. Aceștia au obținut una dintre cele mai clare victorii din ultima perioadă în fața rivalei de pe Cibin, 92-64, iar Mihai Silvășan, antrenorul echipei, și-a felicitat echipa pentru faptul că a dat dovadă de concentrare până la final. “Mă bucur că am fost profesioniști și că am câștigat într-un mod categoric. A fost o atmosferă perfectă pentru derby”, a spus Silvășan. (Ziua de Cluj)

5. Biletele pentru meciul dintre “U” Cluj și UTA Arad, de miercuri, pentru care clubul a demarat o campanie unică în România, s-au pus deja în vânzare. Prețurile variază între 13 lei la peluză și 60 de lei la VIP. (Sportul Clujean)

6. U-BT își continuă campania europeană cu o deplasare tocmai în Siberia. Clujenii antrenați de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan au un start de sezon excelent, cu victorii pe linie, însă cel mai greu examen de până acum se anunță tocmai cel cu Enisey Krasnoyarsk, formație cu un lot extrem de valoros și antrenată de Drazen Anzulovic, omul desemnat de patru ori drept cel mai bun antrenor al Croației. Partida din grupele FIBA Europe Cup se va juca miercuri, de la ora 14:30. (Monitorul de Cluj)

7. Universitatea Cluj își așteaptă fanii la meciul cu UTA Arad de miercuri, ora 17:45, cu poze ale celor dragi, trecuți la cele veșnice, într-o acțiune simbolică. George Florescu a promovat campania și va aduce pe Cluj Arena imaginea tatălui său, dar și a fostului jucător și antrenor al Universității Cluj, Dan Anca. (Sport.ro)

foto CJ Sport

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole