Mesaj sfâșietor al tânărului care a ajuns primul la accidentul în care a murit o fată de 21 de ani – Cronica de luni

1. O fată de 21 de ani a murit, sâmbătă dimineața, după ce a intrat cu viteză pe contrasens direct într-o dubă, pe o șosea din Cluj. Tânărul care a ajuns primul la locul tragediei, și care o cunoștea pe fată, a lăsat un mesaj sfâșietor: ““Da.. da Ana.. am fost primul care o ajuns la tine.. am fost primul care o încercat disperat sa te ajute…” (ZIUA DE CLUJ)

2. Minerii continuă protestul început în urmă cu o săptămână la Salina Ocna Dej. Pentru că revendicările nu le-au fost onorate nici după promisiunile făcute de premierul Viorica Dăncilă, aceștia au decis că nu renunță la grevă, mai mult decât atât, s-au blocat în subteran. (ZIUA DE CLUJ)

3. Două dintre cele trei oponente ale CFR Cluj din Europa League au evoluat în întrecerile interne în acest weekend, în timp ce partida celor de la Rennes a fost amânată. Lazio Roma s-a impus pe San Siro, în fața celor de la AC Milan, scor 2-1. Celtic Glasgow a câștigat duelul cu Hibernian din semifinalele Cupei Ligii Scoției. (ZIUA DE CLUJ) Restul știrilor, în Cronica de Sport.

4. Metroul de la Cluj va avea 16 stații: “Metroul este prevăzut din centrul Floreștiului, pe la Polus / Vivo cum se numește acum. Are 16 km și 16 stații, cam la un km va fi o stație. Se va oprit la Podul Ira, iar de la Podul Ira metroul se va conecta cu calea ferată și vei putea merge până unde ai nevoie”, a spus primarul Emil Boc. (Ştiri de Cluj)

5. Culmea salubrităţi stradale: Compania Rosal spală carosabilul în cartierul Mănăștur pe ploaie. (Ziar de Cluj)

6. Proiectul Autostrăzii Nordului, care va trece și prin județul Cluj, va fi scos la licitație de Ministerul Transportuirlor. Este vorba de documentaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate, iar ofertele vor putea fi depuse până în ianuarie 2020. Autostrada Nordului va face legătura între vama Petea, din judeţul Satu Mare, şi Suceava, trecând prin localitățile Satu Mare, Baia Mare, Dej și Bistrița. (Monitorul de Cluj)

7. Anul acesta este mai greu pentru candidați admiși în Baroul Cluj să-și găsească maestru. Drept dovadă, nici jumătate din candidații admiși în Baroul Cluj la ultimul examen nu și-au găsit încă îndrumător. (Clujust)

POZA ZILEI: Clujul vechi, cu fostul Cinema Select (actualul Cinema Arta)

Citiți aici povestea răvășitoare a magnatului Dávid Sebestyén, cel care a ridicat palatul în care funcționau cofetăria Arizona sau cinema Arta. (ZIUA DE CLUJ)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole