Cât încasează Dan Petrescu, cel mai bine plătit antrenor din România – Cronica de Sport

Cronica de Sport de vineri vă este oferită de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1. Dusko Vojosevic, antrenorul coordonator al U-BT, a prefațat întâlnirea de azi, cu CSU Sibiu, din Sala Sporturilor “Horia Demian”, despre care a spus că va fi una extrem de echilibrată, iar nici una dintre echipe nu se poate considera favorită. “Sibiu are o echipă foarte bună, o echipă puternică din punct de vedere fizic, cu foarte multe recuperări ofensive. În același timp, tehnica individuală a jucătorilor este una foarte bună. Este un meci care nu are favorită. Scopul nostru este, bineînțeles, să câștigăm”, a spus Vujosevic. Derby-ul Ardealului se va juca de la ora 18:00. (Ziua de Cluj)

2. Artur Crăciun, fundașul central al Universității Cluj, a fost convocat la echipa națională a Republicii Moldova, pentru meciurile din preliminariile EURO 2020, contra reprezentativelor Franței (14 noiembrie, deplasare), respectiv Islandei (17 noiembrie, la Chișinău), anunță pagina de Facebook a clubului. Crăciun este unul dintre oamenii de bază ai echipei clujene, fiind titular în 10 partide în acest sezon și marcând două goluri. (Cronica de Cluj)

3. Cu 300.000 de euro încasați pe sezon, Dan Petrescu este cel mai bine plătit antrenor din Liga I. La mare distanță se află Victor Pițurcă, managerul general al Universității Craiova, în timp ce top 3 este completat de un nume surpriză: Csaba Laszlo (Sepsi Sfântu Gheorghe), cu 145.000 de euro stagional, la fel de mult ca și Cristiano Bergodi, antrenorul ultimului loc din clasament, FC Voluntari. (Ziua de Cluj)

4. Simona Halep vine la Cluj, în perioada 7-8 februarie, pentru a înfrunta reprezentativa Rusiei, în cadrul Fed Cup. Biletele pentru confruntarea “tricolorelor”, din Sala Polivalentă, au fost puse deja în vânzare, iar prețurile sunt următoarele: Inel I = 130 Ron, Inel 2 = 95 Ron, Inel 3 = 75 Ron. (Monitorul de Cluj)

5. La fel ca în fiecare an, la “concurență” cu faza națională a Cupei României, are loc și competiția pe județe. La Cluj, toate echipele din Liga a IV-a au trecut mai departe cu o singură excepție: Iclodul a căzut, la mare luptă, în confruntarea cu Viitorul Poieni, încheiată cu un neverosimil, 4-6. Toate golurile au fost înscrise în cele 90 de minute regulamentare. (CJ Sport)

Foto Realitatea Sportivă

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole