Veste bună pentru micii fotbaliști: baza sportivă “Dan Anca”, din Gheorgheni, revine la Primărie – Cronica de Sport

Cronica de Sport de joi vă este oferită de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1. Jucătorii Universității au devenit o prezență constată în loturile de tineret și juniori ale României. Fundașul Răzvan Pașcalău și mijlocașul Rareș Scocîlcă au fost convocați de selecționerul Daniel Oprescu pentru acțiunea Naționalei U16 în Macedonia de Nord, cele două meciuri urmând să se dispute pe 5, respectiv 7 noiembrie. Tudor Telcean (U19), Cosmin Dur Bozoancă (U21) și Artur Crăciun (Moldova U21) sunt ceilalți “internaționali” de la Universitatea. (Ziua de Cluj)

2. Aventura Sănătății Cluj în Cupa României s-a sfârșit dezastruos. După ce au eliminat în turul precedent tocmai deținătoarea trofeului, Viitorul Constanța, cei porecți “virușii verzi” au pierdut cu scorul de 7-0, pe teren propriu, contra Petrolului Ploiești. Hamza, Gavrilă (3), Marinescu, Arnăutu și Blănaru au înscris golurile echipei prahovene care va accede, astfel, în “sferturile” Cupei.
Iată echipa aliniată de Sănătatea Cluj: Lăzăreanu – Cr. Paul, D. Matei, Rada, Mic – Neamţ (Măr ’52), Ciupe, Rus (Lupu ’82), Ţîrlea (Creţ ’63) – D. Roman, Ceaca (CJ Sport)

3. Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a suferit a noua înfrângere din tot atâtea partide disputate în acest campionat și, evident, rămâne pe ultimul loc al clasamentului. Echipa pregătită de Alin Bondar nu a putut rezista în fața celor de la CSM București, care s-a impus fără probleme, scor 36-23. Cea mai bună jucătoare a Universității Cluj a fost Larisa Araujo, cu 13 goluri, urmată de Dindiligan și Gandulfo, ambele cu câte trei reușite. (Ziua de Cluj)

4. Derby-ul Transilvaniei la baschet masculin se joacă vineri, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor “Horia Demian”, Polivalenta fiind încă în proces de reamenajare după concertul susținut de Enrique Iglesias. U-Banca Transilvania, liderul clasamentului și cea mai în formă echipă din România, va întâlni rivala tradițională, CSU Sibiu, iar Kerron Johnson este bucuros că partida se va juca într-o sală mai mică și mai intimă. “A fost bine, un sentiment diferit. Fanii au fost mai apropiați, ne-am simțit mai mult ca acasă”, a spus Johnson. (Monitorul de Cluj)

5. Baza Sportivă “Dan Anca” revine în proprietarea Primăriei Cluj-Napoca! Contractul de asociere între municipalitate și fundația “Primăvara Clujană” a fost reziliat, urmând ca terenurile din cartierul Gheorgheni să revină în proprietatea municipalității care, la rândul ei, le va pune la dispoziția clujenilor, în principal a juniorilor. Baza a servit drept loc de antrenament pentru juniorii Universității Cluj din 2012, când a fost inaugurată, chiar și echipa mare a clujenilor disputând mai multe meciuri din LIga a II-a acolo, în 2015. (Monitorul de Cluj)

Foto CJ Sport

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole