Clujenii ies în astăzi în stradă pentru #COLECTIV – Cronica de miercuri

1. Clujenii îi comemorează astăzi în stradă pe cei 64 de tineri care şi-au pierdut viaţa în incendiul din clubul Colectiv. Începând cu ora 19.00, în centrul orașului va avea loc un marș în memoria victimelor incendiului care a avut loc în urmă cu patru ani în clubul Colectiv din Capitală. (Ziua de Cluj)

2. În Cluj nu există nici măcar un singur pat pentru marii arși. Cele patru paturi alocate pentru pacienții cu arsuri sunt destinate doar celor afectați în proporție de cel mult 20%-30% din suprafața corpului. (Ziar de Cluj)

3. Deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu anunță că va vota pentru învestirea Guvernului Orban, pe motiv că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Viorica Dăncilă a anunţat că parlamentarii care vor trăda vor fi excluşi din PSD. (Ziua de Cluj)

4. Două drumuri județene s-au surpat în ultimele luni, la Cluj. Este vorba despre sectoarele de drum Dej-Vad și drumul din Mănăstireni. Consiliul Județean a cerut o expertiză și a dat în judecată constructorul. (Ziua de Cluj)

5. La Carrefour Cluj-Napoca au fost găsite produse care pun în pericol sănătatea consumatorilor, a anunțat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului. Inspectorii ANPC au verificat 14 magazine Carrefour din toață țara, găsind abateri grave, precum alimente păstrate la temperaturi inadecvate, cu data limită de consum depăşită sau depozitate în condiţii neigienice. (Monitorul de Cluj)

6. După Gheorgheni, demolarea garajelor va ajunge și în celelalte cartiere ale Clujului. Peste 600 de locuri de parcare au fost înființate recent pe Bulevardul Nicolae Titulescu, unde aproape 500 de oameni care dețineau garaje și le-au demolat la somația Primăriei. Emil Boc: „Toate garajele urmează să fie desființate! Am câștigat toate procesele în instanță”. (Ziua de Cluj)

7. Un clujean a surprins mai mulți bărbați care tăiau lemne din pădurea Făget și încărcau totul în mașini. Când i-a întrebat de sănătate a fost amenințat cu drujbele. Încrezător, Tudor Brîndușan a sunat la Poliție, dar a fost luat la mișto. La un al doilea telefon i s-a spus că va fi trimis un echipaj, dar nu a mai venit nimeni. Ulterior, Poliția Cluj a precizat că lemnele erau tăiate legal. (Ştiri de Cluj)

8. 10.000 de spectatori au asistat la concertul de aseară al lui Enrique Iglesias de la BTarena Cluj:

POZA ZILEI:


Luminaţia la Cluj! Poveseta contesei cu cel mai frumos monument funerar din Transilvania (Ziua de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole