Pași spre Premier League. Cine este clujeanul de la Southampton– Cronica de Sport

Cronica de Sport de marți vă este prezentată de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1.Crescut de CFR Cluj, Marco Rus a ales să părăsească centrul de copii și juniori al “feroviarilor” și să plece în Anglia, la Yeowill Town, în urmă cu șapte ani. În această vară, Rus a ajuns la tineretul lui Southampton, echipă din Premier League, pentru care a și bifat câteva meciuri la nivel U23 și U18. “Mă înțeleg foarte bine cu toată lumea și îmi place că sunt alături de mine, indiferent de problemă. Sper ca în următorii ani să ajung la echipa mare a lui Southampton”, a spus Rus. (Ziua de Cluj)

2.Universitatea Cluj și FCSB se întâlnesc, deseară, de la ora 21:00, în cel mai interesant meci al optimilor Cupei României. La partida de pe Cluj Arena și-au anunțat prezența peste 10.000 de oameni, iar antrenorul Adrian Falub a ridicat presiunea de pe elevii săi, spunând că prioritară este lupta în campionat, acolo unde “U” e în a doua jumătate a clasamentului, cupa fiind un bonus. “Ştim că întâlnim un adversar foarte bun, care în ultima vreme are nişte evoluţii exemplare, e în revenire, are stabilitate, un adversar care şi-a recuperat o serie de jucători. Pe de altă parte, noi nu avem nimic de pierdut. Va fi o partidă în care vom avea ocazia să demonstrăm că suntem o echipă care îşi doreşte mai mult”, a spus Falub. (fcuniversitateacluj.ro)

3.Aflată într-o formă excelentă în acest debut de sezon, cu cinci victorii în tot atâtea meciuri disputate în toate competițiile, U-Banca Transilvania joacă în această seară, de la ora 19:00, Balkan Botevgrad, în grupele FIBA Europe Cup. Partida din Sala Sporturilor “Horia Demian” este prima dintr-o serie extrem de dificilă pentru clujeni care vineri, în aceeași locație, vor da piept cu rivala CSU Sibiu. (Monitorul de Cluj)

4.CFR Cluj a ratat șansa de a se desprinde la cinci puncte în fruntea Ligii I. Clujenii au pierdut, oarecum surprinzător, în deplasare, cu Politehnica Iași, deși au deschis scorul, în minutul 10 prin Costache și au mai ratat, imediat, câteva ocazii mari. Gazdele au echilibrat și au revenit pe tabelă chiar înainte de pauză, prin Passaglia. Surpriza a venit cu 15 minute înainte de final, atunci când Arlauskis a scăpat pe sub mâini șutul lui Gallego, iar Poli Iași a stabilit scorul final. (CJ Sport)

foto: southamptonfc.com

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole