CFR, victorie mare în Europa League, dar clujenii nu scapă de contestatari! – Cronica de Sport

Cronica de sport de vineri vă este prezentată de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto.

1.Victorie mare pentru CFR Cluj în cursa pentru calificarea în primăvarea europeană a Europa League. Trupa antrenată de Dan Petrescu a învins cu scorul de 1-0, în deplasare, pe Rennes, grație golului înscris de Ciprian Deac, din lovitură liberă. “Feroviarii” au tremurat serios în fața unei trupe care a rămas în 10 oameni încă din minutul 9, iar imediat după pauză a mai văzut un “roșu”. Clujenii au avut și ei un jucător trimis la cabine, pe Susic, în minutul 82.

Iată echipa folosită de Dan Petrescu: Arlauskis – Susic, Burcă, Boli, Camora – Djokovic (Păun ‘70), Bordeianu (Hoban ‘66), Culio – Deac, Traore (Cestor ‘84), Omrani (Cronica de Cluj)

2. Nu mai puțin de 570.000 de euro va încasa CFR Cluj în urma succesului de aseară, din deplasare, cu Rennes. În total, trupa clujeană a strâns, până acum, 11.051.450 de euro din campania europeană în acest sezon. (Ziua de Cluj)

3. FC Universitatea Cluj va inaugura, oficial, noul stadion “Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, o investiție de peste 30 de milioane de euro, din fonduri guvernamentale. Meciul Pandurii – “U” Cluj este primul oficial programat pe arena de 12.000 de locuri, deseară, la ora 18:00 și se va juca cu casa închisă, toate biletele fiind deja epuizate. Festivitățile de inaugurare au început de la ora 14:00, cu clasica tăiere de panglică, urmată de un meci între fostele glorii ale Pandurilor și o selecționată de old-boys a României. (Realitatea de Gorj)

4. Ciprian Deac (CFR Cluj) a făcut autocritica echipei sale, după ce el și coechipierii săi au tremurat serios pe finalul meciului cu Rennes, echipă ce a jucat în 10 oameni încă din minutul 9 și în 9 din minutul 46. “Nu avem voie să arătăm așa când adversarii au 2 oameni în minus. Intervine starea de relaxare, dar în momentele astea trebuie să se vadă experiența. Am fost puțin penibili”, a spus Deac. (Gazeta Sporturilor)

5. Emil Grădinescu, cel care a comentat meciul dintre Rennes și CFR Cluj pentru Telekom Sport, și directorul sportiv al ardelenilor, Bogdan Mara, au avut un schimb dur de replici la finalul partidei. Grădinescu le-a reproșat clujenilor modul în care au abordat finalul de meci, atunci când francezii, în nouă jucători de câmp, au dominat categoric. “Avem şase puncte in Europa League. Nu cred ca ne nemulţumeşte. Noi suntem Barcelona, Real Madrid, fotbalul romanesc. Performanţa e o victorie, cele trei puncte importante pentru CFR Cluj şi pentru România. Cu asta trebuie să rămânem cu toţii şi să fim bucuroşi. Dacă ne băteau cu 3-0 eraţi fericiţi? Chiar nu înţeleg”, a spus Mara. (Telekom Sport)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole