Revoltă un Gruia: “De ce s-a renunțat la mine în Europa?” – Cronica de Sport

Cronica de sport de joi vă este prezentată de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto.

1.După 2-1 cu Lazio Roma și 0-2, în deplasare, cu Celtic Glasgow, CFR Cluj dă, în această seară, al treilea examen în grupele Europa League. “Feroviarii” vor întâlni, în deplasare, câștigătoarea Cupei Franței, Rennes, una dintre echipele care a lansat câteva nume mari în fotbalul mondial, de la Peter Cech la Ousmane Dembele. Partida se va disputa de la ora 22:00 și va fi transmisă, în direct, de Digisport, Look Plus și Telekom Sport. (Ziua de Cluj)

2. Exclus din lotul pentru meciurile din Europa League, fundașul brazilian al CFR Cluj, Vinicius, i-a cerut explicații publice antrenorului Dan Petrescu. Jucătorul în vârstă de 34 de ani a fost om de bază în ultimele două sezoane, tocmai de aceea neincluderea sa pe lista pentru Europa a fost extrem de surprinzătoare. “Sunt foarte supărat pe Mister, mai ales că nici atunci și nici până acum nu mi s-a spus clar de ce a procedat așa cu mine. Îmi doream să joc și în cupele europene, să ajut echipa, să fiu acolo, pe teren”, a spus jucătorul, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor. (GSP.ro)

3. Adus la Cluj după accidentarea gravă a lui Brandyn Curry, americanul Kerron Johnson, spune că a ales să vină la U-BT datorită ambițiilor europene pe care le are echipa antrenată de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan. “U-Banca Transilvania este un club important care vrea să impresioneze în Europa. De aceea mi-am dorit să joc aici”, a spus americanul care a mai jucat în Europa pentru Pistoia Basket sau Riesen Ludwingsburg. (u-bt.ro)

4. Sănătatea Cluj, protagonista 16-imilor Cupei României, atunci când a eliminat deținătoarea trofeului, Viitorul Constanța, a anunțat prețurile partidei cu Petrolul Ploiești, din optimile competiției. Prețurile meciului ce se va juca pe Cluj Arena miercuri, de la ora 17:00, variază între 13 lei la tribună și 30 de lei în zona VIP. (Monitorul de Cluj)

foto: ziuadecj.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole