Eveniment unic în România la “U” Cluj, de 1 noiembrie – Cronica de Sport

Cronica de sport de miercuri vă este prezentată de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto.

1.Clubul Universitatea Cluj a pregătit o acțiune specială de 1 noiembrie, atunci când în Ardeal se sărbătorește Ziua Morților, intitulată “Cu U și după moarte”. Fanii au fost invitați ca la meciul cu Daco Getica București, programat în week-end-ul 1-3 noiembrie, să aducă cu ei, pe stadion portretul unei persoane care a iubit pe “U” toată viața, dar care a decedat, și să-l așeze pe un scaun, în tribune, pentru a fi alături de echipă. Acțiunea este o premieră în România și are și o componentă socială, o parte din încasări urmând a fi donată unei asociații caritabile. (Cronica de Cluj)

2. Revenire de marcă în Gruia! Fostul portar al echipei CFR Cluj, Nuno Claro, a revenit la clubul pentru care a evoluat timp de șase ani, câștigând 3 ori titlul de campion, de trei ori Cupa României și de două ori Supercupa. Portughezul va ocupa funcția de antrenor în cadrul Centrului de Copii și Juniori (Monitorul de Cluj)

3. “U” BT Cluj este într-o formă de invidiat. Echipa antrenată de Mihai Silvășan a obținut a 5-a victorie consecutivă, după ce a trecut cu 86-80, în deplasare, de echipa suedeză Sodertalje, în grupele FIBA EuropeCup. Donatas Tarolis (20 de puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive, 2 capace), Darko Planinic (17 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție), Artis Ate (15 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări) și Patrick Richard (15 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, o intercepție) au fost cei mai buni oameni ai clujenilor. (u-bt.ro)

4. Romulus Cîmpeanu, fiul fostului jucător și președinte al Universității Cluj, Remus Câmpeanu, i-a atacat pe conducătorii clubului într-o postare pe Facebook, pe care i-a acuzat că nu l-au sprijinit pe tatăl său, evacuat din locuință în această vară, după ce imobilul în care a locuit timp de 60 de ani a fost retrocedat. Cîmpeanu jr. spune că oficialii clubului i-ar fi promis că vor achiziționa un apartament pentru fostul conducător al echipei, lucru care nu s-a întâmplat. (Știri de Cluj)

5. Dan Alexa, fost antrenor la Astra Giurgiu, se află în negocieri cu Universitatea Cluj! Fostul mijlocaș se află în aceste momente în Cluj, unde discută preluarea băncii tehnice a “studenților”. În prezent, Universitatea e antrenată de Adrian Falub, însă n-a reușit să câștige nici unul din ultimele cinci meciuri. (Sportul Clujean)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole