Mutu își adună gașca: Gattuso vine la Cluj! – Cronica de Sport

Cronica sportivă de marți vă este oferită de WashMe.ro, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto.

1.Gennaro Gattuso, unul dintre stâlpii Milanului și ai naționalei Italiei în anii 2000, alături de fostul portar al Interului și Fiorentinei, Sebastien Frey, au confirmat prezența la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, programat vara viitoare, pe Cluj Arena, în cadrul “Sports Festival”. În același timp, organizatorii au confirmat alte două nume în echipa României, cea care va înfrunta formația All Stars, e vorba de Giani Kiriță și Marius Niculae. Meciul se va juca pe 13 iunie 2020, iar biletele se găsesc pe entertix.ro. (Ziua de Cluj)

2. Simona Halep revine la Cluj! Fostul număr 1 WTA, alături de colegele ei din echipa de Fed Cup a României, vor juca în Sala Polivalentă, pe 7 și 8 februarie 2020, împotriva reprezentativei similare a Rusiei, în ultimul meci de calificare înainte de turneul final al competiției, de la Budapesta. Președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, i-a cerut deja, oficial, primarului Emil Boc suma de 100.000 de euro pentru organizarea partidei. (Monitorul de Cluj)

3. Un jucător venit din Liga a III-a albaneză a semnat în mod ciudat cu Universitatea Cluj, debutând deja pentru clujeni. Este vorba de Arnaud Guedj (22 de ani), despre care Sportul Clujean scrie că a evoluat ultima dată la necunoscuta FK Skrapari, din eșalonul trei al Albaniei. Francezul a debutat pentru clujeni în meciul cu Farul, 2-3, iar în partida cu Mioveni, 2-2, pe Cluj Arena, a fost înlocuit la pauză după o evoluție slabă. (Sportul Clujean)

4. Fostul handbalist clujean, Rareș Fortuneanu, și-a început tocmai la Cluj mandatul de antrenor principal al naționalei de handbal masculin a României. Primul tehnician român după o serie de stranieri, Fortuneanu încearcă să implementeze o altă mentalitate naționalei care, de-a lungul istoriei, a bifat patru titluri mondiale. “Trebuie să gândim şi să acţionăm în prezent, să facem ca pauzele privind participările noastre la turneele finale să fie cît mai scurte. Suntem în urmă, avem mult de muncă, dar eu zic că prin determinare şi cu un spirit de luptă ieşit din comun orice meci poate fi câştigat.”, a spus fostul handbalist. (Monitorul de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole