Adrian Mutu, ţepuit de un om de afaceri din Cluj – Cronica de Cluj

1. Fostul mare fotbalist român Adrian Mutu a pierdut 3 milioane de euro în urma investiției făcute într-o fabrică de biodiesel alături de omul de afaceri clujean Adrian Marțian. (Ziua de Cluj)

O ştire din Cronica de Sport de astăzi, pe care o puteţi citi AICI: Gennaro Gattuso, unul dintre stâlpii Milanului și ai naționalei Italiei în anii 2000, alături de fostul portar al Interului și Fiorentinei, Sebastien Frey, au confirmat prezența la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, programat vara viitoare, pe Cluj Arena, în cadrul “Sports Festival”. În același timp, organizatorii au confirmat alte două nume în echipa României, cea care va înfrunta formația All Stars, e vorba de Giani Kiriță și Marius Niculae. Meciul se va juca pe 13 iunie 2020, iar biletele se găsesc pe entertix.ro. (Ziua de Cluj)

2. O femeie a murit după ce a fost cuprinsă de flăcări în timp ce încerca să ardă vegetația uscată de pe terenul său din localitatea clujeană Sâmboieni. (Ziua de Cluj)

3. Fostul preot Cristian Pomohaci a stat o vreme departe de enoriași, dar acum a revenit în ”pâine” și face excorcizări în Moșuni, județul Mureș. Până la excluderea sa din Biserica Ortodoxă Română, din toamna lui 2017, Cristian Pomohaci ținea slujbele nocturne în biserica satului, unde a slujit din 1999. Dar, în acea vară, au apărut în spațiul public o înregistrare audio în care încerca să convingă un minor să facă sex cu el și o mărturie a unui tânăr care îl acuza că l-a abuzat sexual în copilărie. Pomohaci a fost exclus din biserică, iar acum s-a mutat în grajdul casei sale. (Ştiri de Cluj)

4. Parcul Feroviarilor, al doilea parc că mărime din Cluj-Napoca, a fost preluat în 2017 de Primăria Cluj-Napoca, a fost ulterior deschis publicului, dar puțini clujeni se încumetă să îl viziteze. Încă mai sunt gunoaie și elemente care trebuie îndepărtate, iar imaginea de ansamblu este în continuare una dezolantă. Parcul arată în continuare ca și cum ar fi fost abandonat. Primăria a organizat un concurs de soluții pentru modernizarea Parcului Feroviarilor. Proiectul câștigător a fost ales în mai 2018, iar de atunci clujenii așteaptă să debuteze lucrările de modernizare. (Ziar de Cluj)

5. Primăria Cluj-Napoca a lansat o licitație pentru achiziționarea a 10 autobuze articulate second hand pentru Compania de Transport Public în valoare totală de peste 1,5 milioane lei. Autobuzele vor fi utilizate în zona metropolitană. (Monitorul de Cluj)

6. Un fost șofer profesionist, în vârstă de 66 de ani, a fost condamnat de Judecătoria Cluj-Napoca la 1 ani și 3 luni închisoare cu suspendare pentru că a condus pe artere principale din Cluj-Napoca, la o oră cu trafic, cu o alcoolemie în sânge de 2,05 (!), lovind trei mașini parcate. De asemenea, are de prestat 70 de zile de muncă în folosul comunității. (Clujust)

7. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, care este şi președinte executiv al PSD, avea programată astăzi o întâlnire la Cluj cu primarii social-democrați. Întâlnirea trebuia să aibă loc la sediul partidului, de la ora 12.00, însă, pentru că foarte mulți dintre primari au anunțat din timp că sunt ocupați cu alte treburi, Teodorovici a renunțat să mai vină la Cluj. (Actual de Cluj)

Ziua de Cluj împlinește astăzi 15 ani. În 22 octombrie 2004 apărea pe tarabe prima ediție tipărită a cotidianului care a devenit un punct de referință în presa clujeană. 

Primul număr din Ziua de Cluj apărea în 22 octombrie 2004

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole