Tânără de 13 ani, răpită la Cluj. Poliția are un suspect – Cronica de luni

1. Alertă de răpire la Cluj. Poliția o caută pe Puica Daria-Maria, o fată de 13 de ani. Tânăra este de negăsit după ce a dispărut în noaptea de duminică spre luni de la locuința mamei sale din satul Băbuțiu, comuna Vultureni, județul Cluj. Suspectul principal în cazul dispariției este Almas Marian Cosmin, în vârstă de 27 de ani, pe care anchetatorii îl bănuiesc că a răpit-o pe fată. (Ziua de Cluj)

2. O mașină a fost strivită între un autocar, în care erau 40 de pasageri, și parapetul unui șanț, luni dimineața, într-o localitate din județul Cluj. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. (Ziua de Cluj)

3. Scandal monstru în București- Cluj, în noaptea de duminică spre luni. Bilete vândute de CFR au depășit numărul de locuri disponibile în tren. Oamenii au fost nevoiți să stea în baie și pe coridoare. Calvarul călătorilor umiliți de CFR a durat mai bine de 7 ore. (Ştiri de Cluj)

4. Lucrările la catedrala din Piața Cipariu sunt departe de finalizare din cauza costurilor mari. Reprezentanții Eparhiei Greco Catolice Cluj-Gherla nu pot înainta un termen de finalizare a investiției. Lucrările au început în 1992. Sumele de care au dispus anual reprezentanții Eparhiei nu au depășit 2-3 milioane lei. (Ziar de Cluj)

5. Cluj-Napoca va fi primul oraş din România care ar urma să aibă, de anul viitor, autobuze fără şofer. “Acest autobuz va deservi ca arie de circulaţie zona centrală (…). Va fi un mijloc de mobilitate a viitorului acest transport autonom şi sper ca anul viitor să îl vedem pe străzile Clujului”, a declarat, luni, primarul Emil Boc. (Monitorul de Cluj)

6. Exemplu de urbanism practicat în Florești, cea mai mare comună din România: Pe strada Subcetate 12 E se construiește un nou bloc lipit de blocul vecin, cu acte în regulă semnate de primar și arhitectul șef cu drept de liberă practică retras de Ordinul Arhitecților. Arhitectul județului spune că situația din Florești frizează orice imaginație și că organele statului, instanța preferă să închidă ochii în timp ce grupuri intime de interese fac ce vor, comuna a ajuns „o mașină de spălat bani negri” iar oamenii sunt ca oile de pe care se face profit. (Actual de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole