Falub le atrage atenția șefilor: “Deciziile sportive le iau eu!” – Cronica de Sport

Cronica sportivă de vineri vă este prezentată de WashMe.Ro, aplicația prin care îți poți spăla mașina ACUM.

1. 100 de ani de Universitatea Cluj vor fi sărbătoriți în această seară, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, într-un eveniment de mare amploare, ogranizat de suporterii clubului, împreună cu Primăria Cluj-Napoca și Banca Transilvania. Printre altele, cei prezenți vor asista la un dialog între rectorul Universității “Babeș Bolyai”, Ioan Aurel Pop, și holograma academicianului Iuliu Hațieganu, fondatorul clubului. Ora de începere este simolică, 19:19. (Ziua de Cluj)

2. Adrian Falub, antrenorul și managerul sportiv al Universității Cluj, le transmite conducătorilor clubului că și în cazul instalării lui Daniel Stanciu pe o funcție de conducere, tot el va lua deciziile sportive. “. Și cât timp sunt manager sportiv eu iau deciziile aici, i-am spus și președintelui Radu Constantea. Eu am semnat un contract, am o înțelegere clară, eu i-au deciziile sportive la club, la echipă, în rest nu mă interesează ce s-a vehiculat în media”, a spus Falub. (Sportul Clujean)

3. Alex Pop, atacantul Universității Cluj, a acordat un amplu interviu prestigioasei televiziuni Eurosport. Jucătorul născut la Buenos Aires, în Argentina, și venit la Cluj, împreună cu părinții, pe când avea doar 3 ani, i-a lăudat pe fanii echipei sale. “Sunt peste cei ai mai multor echipe din Argentina”, a spus jucătorul. (Eurosport.ro)

4. Echipa de volei feminin a Universității încearcă să obțină prima victorie a sezonului, pe terenul unei formații care e neînvinsă în actuala stagiune. Fetele antrenate de Luminița Trombițaș se vor deplasa la Lugoj pentru duelul cu ocupanta locului 4 din Divizia A1. Meciul e sâmbătă, de la ora 18:30. (Ziua de Cluj)

5. După ce și-a criticat public elevii la finalul meciului de duminica trecută, cu Sportul Snagov, antrenorul Universității a încercat să-i mobilizeze înaintea partidei de pe teren propriu, de duminică, cu CS Mioveni. Echipa argeșeană e singura din campionat fără înfrângere. „Lotul acesta a fost făcut pentru promovare, iar acum au șansa jucătorii să demonstreze că nu s-au înșelat cei care i-au transferat”, a spus Falub. (sportulclujean.ro)

foto fcuniversitateacluj.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole