Dan Petrescu e supărat pe FRF din cauza regulii U21 – Cronica de Sport

Cronica sportivă de joi vă este prezentată de WashMe.Ro, aplicația prin care îți poți spăla mașina ACUM.

1. Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, și-a continuat duelul de la distanță cu Federația Română de Fotbal, din cauza regulii Under 21, care prevede ca fiecare echipă din Liga I trebuie să înceapă jocurile cu cel puțin doi jucători sub 21 de ani pe teren. “Într-o lume normală nu trebuia să bag doi jucători sub 21. Aș fi vrut să bag jucătorii care vor juca cu Rennes, dar nu am cum să pregătesc meciul din Franța pentru că unii vor fi obligați să stea pe tușă. Eu merg pe continuitate și voiam să jucăm sâmbătă-joi cu aceeași echipă. Voi face două echipe diferite cu 6-7 jucători diferiți și nu îmi place.”, a spus Petrescu. (Monitorul de Cluj)

2. Echipa de rugby a Universității Cluj a reușit una dintre victoriile campionatului. “Studenții” au învins pe Timișoara Saracens cu scorul de 27-19, într-o parteidă ce a contat pentru etapa a VIII-a a Ligii Naționale. Daniel Gheța, Cristian Murgoci și Virgil Ghenea și-au trecut în cont câte un eseu, Melniciuc a reușit două lovituri de pedeapsă și o transformare, în timp ce Mazăre a izbutit două transformări. (Sportul Clujean)

3. Piloții de la Napoca Rally Academy se pregătesc pentru Raliul Brașovului, ultima etapă a Campionatului Național. “Ne bucură revenirea Braşovului în calendarul intern, un raliu de macadam, unul dintre cele mai frumoase din România. Vor fi probe noi, dar şi tradiţionala Săcele – Azuga, un raliu care are tot ce este nevoie pentru a încheia un campionat foarte interesant. Noi, Napoca Rally Academy, vom fi în formulă redusă, cu trei echipaje care individual au mize extrem de importante”, a spus Marco Tempestini, coordonatorul NRA. Fiul său, Simone, este principalul favorit la titlu și în acest an. (Ziua de Cluj)

4. Comisia de Disciplină a AJF Cluj nu l-a iertat pe Marius Turlea, cel care l-a lovit cu pumnul şi cu piciorul pe arbitrul Marius Chioran la meciul dintre Viitorul Gârbău şi Someşul Dej, din Liga a IV-a. Turlea a fost suspendat doi ani şi amendat cu 1.200 de lei. (CJ Sport)

foto: Monitorul de Cluj

 

 

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole