The Knight King din Game of Thrones vine la Cluj – Cronica de miercuri

1. Interpretul personajului The Night King, cel mai temut din seria Game of Thrones, vine la Cluj-Napoca în acest weekend, la Transylvania Comic Con presented by Kaufland. (Ziua de Cluj)

2. Președintele Federației Române de Tenis (FRT), Ion Țiriac, i-a trimis o scrisoare primarului Emil Boc în care îi solicită 100.000 de euro pentru organizarea la #Cluj a partidei de FedCup România-Rusia, din februarie 2019. (Ziua de Cluj)

3. Milionarii clujeni Marius Nicoară (Compexit) şi Vasile “Sile” Puşcaş (Platinia, Florisal), care au hectare în cartierul Bună Ziua, se luptă cu avocații pentru ca Primăria Cluj-Napoca să nu poată expropria terenurile pentru un parc public. (Știri de Cluj)

4. Restaurarea Castelului Banffy din Bonțida este o misiune extrem de dificilă, deși există fonduri europene pentru acest proiect. Consiliul Județean nu a găsit nicio firmă potrivită pentru aceste lucrări. Din cauză că este monument istoric trebuie respectate foarte multe cerințe. Se încearcă inclusiv găsirea unei firme din străinătate. În ultimii 20 de ani, o asociație condusă de Hegedüs Csilla, fost secretar de stat UDMR în Ministerul Culturii, a tocat bani pentru așa zise lucrări de restaurare. În realitate, e nevoie de condiții draconice pentru a face astfel de lucrări. (Ziar de Cluj)

5. Horia Sulea, primarul comunei Floreşti, anunţă că au început lucrările de reparații a străzii Răzoare, pe traseul centurii de sud, în apropierea complexului comercial Vivo. (Ziua de Cluj)

6. Ediția 2019 a festivalului Electric Castle de la Bonțida va avea loc între 15-19 iulie. Vor apărea și noi scene, cu line-up-uri propriii, au anunțat organizatorii. (Actual de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole